Visual QR Code Designer

Egyszerűen készíthet egyedi tervezésű QR-kódokat üzleti igényeinek megfelelően

A Visual QR Code Designer egy innovatív QR-kód készítő és tervező szoftver, a megfelelő megoldás kreatívok, webfejlesztők, grafikusok és mérnökök számára. Könnyen használható felületével gyorsan tervezhet, készíthet egyedi megjelenésű, statikus QR-kódokat különböző formátumokban, többek között BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, EMF, EPS és PDF formátumokban. Az egyedi QR-kód tervező szoftver számos funkciót is kínál, mint például a különféle alakzatok, gradiens színek, több mint száz előre elkészített sablon és több ezer színpaletta, Pantone színek, így ideális eszköz a marketing kampányokhoz és az egyedi termékmárkázáshoz.

A Visual QR Code Designer támogatja az RGB és CMYK színtereket, az átlátszó háttereket, továbbá lehetővé teszi az egyszeri vagy többszörös exportálást egyszerre több támogatott kimeneti fájlformátummal. Akár zip archívumfájlokba vagy Base64 kimeneti fájlba is exportálhat webes képformátumokhoz. Tartalomtámogatással, amely magában foglalja az URL-eket, a sima szöveget, a közösségi megosztást, az e-mailt, a telefont/hívást, az SMS-t, a WiFi hubot, a kriptovalutákat, az eseményeket akár kötegelt feldolgozási módban. A többnyelvű QR-kód tervező és generátor szoftver használatának lehetőségei szinte végtelenek.

Egyedi QR-kód létrehozása

A Visual QR Code Designer kiváló megoldás lehet egyedileg testre szabott QR-kódok létrehozására, amelyek segítségével egy magasabb szintre emelheti üzleti vagy személyes felhasználását. Akár marketingkampányokhoz, névjegykártyákhoz, termékcímkézéshez, RFID-kártyákhoz, képvízjelekhez vagy bármilyen más célra kell egyedi QR-kódokat terveznie és alkotnia, a Visual QR Code Designer egy tökéletes szoftvereszköz lehet ehhez a munkához. Kifejezetten tervezők, kreatívok, grafikusok, webfejlesztők és mérnökök számára fejlesztették ki, amely intuitív grafikus felülettel rendelkezik, több száz sablonnal, színpalettával és támogatott tartalomformátumokkal. Könnyedén tervezhet és generálhat kiváló minőségű statikus QR-kód tartalmat bitkép- vagy vektoros fájlformátumokban, mindössze néhány kattintással. Ez a kreatív szoftvereszköz egy többnyelvű alkalmazás, amely kötegelt feldolgozási módban is képes saját egyedi QR-kódok létrehozására.

QR-kód bitmap és vektoros képként

Visual QR Code Designer egy intuitív, grafikus Windows szoftver egyedi QR-kódok létrehozására, amely segíti önt az üzleti, ipari, személyes vagy oktatási célú felhasználásra. Ez a QR-kód tervező több kimeneti bitkép- és vektoros fájlformátumot támogat - többek között BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, EMF, EPS és PDF formátumokat -, így rugalmasan felhasználhatja QR-kódjait számos alkalmazásban és alkalmazási módon. Az RGB színtér mellett a CMYK színtér is támogatott, elsősorban kiadványszerkesztési feladatokhoz igazítva, EPS és PDF kimeneti vektorformátumok által támogatva.

Előkészített grafikai eszközök a Visual QR Code Designerben

A Visual QR Code Designer egyik legfontosabb jellemzője, hogy támogat számos alakzatot, formát, sablonokat, színátmenetet, így kiváló minőségű QR-kódokat készíthet, amelyek kiemelkednek a tömegből. Ezenkívül ez az egyedi QR-kód-készítő több száz Pantone színt tartalmaz, így könnyen létrehozhat egyedi QR-kódokat, amelyek számos célra felhasználhatók.

Hatékony kötegelt feldolgozás az egyedi QR-kódok létrehozásához és exportálásához

A speciálisan egyedi QR-kódok tervezése és előállítása során szükség lehet több száz vagy ezer adatsorból álló, kötegelt üzemmódú kimenetek előállítására a tervezett sablonból és az előállított kimeneti QR-kódból. A Visual QR Code Designer alkalmazás megoldást nyújt erre a problémára, ha tartalomforrásként a kötegelt adatmód opciót választja. A kötegelt adatmód szövegmezőjének soronkénti szerkesztésével vagy egy külső szövegalapú tartalomfájl beolvasásával egy lépésben exportálhatók ezek az adatsorozatok a kiválasztott QR-kód sablon színében, alakjában és fájlformátumában (bittérkép vagy vektor). A kötegelt adatfeldolgozáshoz opcionális többoldalas PDF vektor formátumú kimenet áll rendelkezésre RGB vagy akár CMYK színtérbeállításokkal, így egy lépésben több adatfeldolgozási és exportálási feladat is elvégezhető grafikai, nyomtatási vagy kiadványszerkesztési célokra is.

Egyedi gyártású QR-kód sablonok világos színű stílussal

Egyedi QR-kód világos színű sablonnal - Visual QR Code Designer
Mosaic
Egyedi QR-kód világos színű sablon - Visual QR Code Designer
Olive Green
Egyedi tervezésű világos színű QR kód sablon - Visual QR Code Designer
Military Camp
Egyedi világos színű QR-kód sablon - Visual QR Code Designer
Santa Fe
QR-kód sablonok SVG formátumban
QR-kód sablonok PNG formátumban

Kreatív QR-kód generáló szoftver marketing munkafolyamatokhoz

Visual QR Code Designer Windows alkalmazás magasabb szintre emeli kreatív kampányait. A felhasználóbarát kezelőfelülettel, a több formátum támogatásával és a testreszabható funkciókkal, valamint a kötegelt feldolgozás támogatásával ez egy nélkülözhetetlen eszköz minden grafikus tervező vagy webfejlesztő számára.

Testreszabott QR-kódok a Visual QR Code Designer segítségével

Bámulatos QR-kódok percek alatt

Készítsen gyönyörű, különleges tervezésű QR-kódokat könnyedén az intuitív kezelőfelület és több száz sablon segítségével. Válasszon több mint 2000 színpaletta és számos színátmenet közül, és exportálja ezeket bitmap vagy vektor formátumban.

Szabadítsa fel kreativitását

Támogat számos formát, átlátszó hátteret, RGB és CMYK színteret, sőt Base64 kimenetet is a webes képformátumokhoz. Készítsen egyedi megjelenésű QR-kódokat és ossza meg tartalmát a közösségi médiában, e-mailben vagy weboldalon keresztül.

Skálázható licencmodell

Válassza ki az egyéni vagy csapatmunkához való zökkenőmentes együttműködéshez legjobban megfelelő licencet.

Egyedi módon generált QR-kódok az egyszerű megosztáshoz

A Visual QR Code Designer szoftver számos olyan funkciót és képességet kínál, amelyek segítségével egyedi és testreszabott QR-kódokat hozhat létre, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Akár webfejlesztő, marketinges vagy mérnök, ez az alkalmazás segíthet a munkafolyamatok racionalizálásában és a professzionális minőségű QR-kódok egyszerű létrehozásában.

Széleskörű színválasztási lehetőségek a QR-kód tervezési koncepcióinak tökéletesítéséhez

A Visual QR Code Designer több mint 2000 színpalettával van felszerelve, hogy segítsen kiválasztani a tökéletes színeket az elképzeléseihez. RGB és CMYK színterek közül is választhat, hogy tervei mind a képernyőn, mind nyomtatásban jól mutassanak. Ha színátmenetekkel kell terveket készítenie, ez az alkalmazás rendelkezik gradiens színtámogatással, nagyban megkönnyítve munkáját.

Elkészített sablonok és színpaletták

A több mint száz előre elkészített sablon és több mint kétezer színpaletta közül választhat a Visual QR Code Designer segítségével könnyen készíthet olyan egyedi QR-kódokat, amelyek kiemelkednek a tömegből. Akár elegáns és modern dizájnt, akár valami hagyományosabbat szeretne, szoftverünk rendelkezik azokkal az eszközökkel és funkciókkal, amelyekkel megvalósíthatja elképzelését.

Egyedi QR-kód sablonok sötét színű stílussal

Egyedi sötét színű QR-kód sablon - Visual QR Code Designer
Morpho
Egyedi QR-kód sötét színű sablon - Visual QR Code Designer
Rayhne
Egyedi tervezésű sötét színű QR kód sablon - Visual QR Code Designer
Japanese Hornet
Egyedi tervezésű sötét színű QR-kód sablon - Visual QR Code Designer
Nostromo
QR-kód sablonok SVG formátumban
QR-kód sablonok PNG formátumban

Adattartalom-támogatás az egyedi QR-kód tervezéshez

A Visual QR Code Designer a tartalomtípusok széles skáláját támogatja, beleértve az URL-eket, a sima szöveget, a közösségi megosztást, az e-mailt, a telefonhívást/hívást, az SMS-t, a Wi-Fi hubot, a kriptovalutákat és az eseményeket. Ez azt jelenti, hogy könnyedén készíthet olyan QR-kódokat, amelyek weboldalára, közösségi médiaoldalára vagy más releváns tartalomra hivatkoznak, és néhány kattintással megoszthatja azokat közönségével.

QR kód exportálási lehetőségek

Az egyedülálló QR-kód tervező szoftver számos exportálási lehetőséget kínál, amelyek segítenek időt megtakarítani és racionalizálni a munkafolyamatokat. Az egyszeres és többszörös exportálás, valamint az egyszerre több kimeneti formátum, köztük a BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, EMF, EPS és PDF támogatásával könnyedén exportálhatja QR-kódjait az Ön számára legmegfelelőbb formátumba. A webes képformátumok (GIF, PNG, JPG, SVG) zip archívum és Base64 kimeneti támogatásával könnyedén megoszthatja QR-kódjait online és különböző platformokon. Az exportálási folyamat kiemelkedő minőségű vektoros formátumokat (EMF, SVG, EPS, PDF) vagy szabványos bittérképes képeket készíthet egyszerre.

Tömeges QR-kódok létrehozásának egyszerűsítése kötegelt feldolgozással

A Visual QR Code Designer több fejlett funkciót tartalmaz, mint például a kötegelt feldolgozás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több QR-kódot hozzon létre hibajavítási szintekkel, biztosítva, hogy a QR-kódok akkor is olvashatók legyenek, ha sérültek vagy részben homályosak. Többféle adatbeviteli módot kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a szövegmezők soronkénti szerkesztését vagy külső szövegalapú fájlok beolvasását a kiválasztott QR-kód sablon színében, alakjában és formátumában lévő adatsorok exportálásához. A kötegelt adatmódú feldolgozáshoz opcionális többoldalas PDF vektoros fájlformátumú kimenet is rendelkezésre áll RGB vagy CMYK színtérbeállításokkal.

Többnyelvű felhasználói felület támogatás

A Visual QR Code Designer mindezen funkciók mellett többnyelvű felhasználói felületet is kínál, így számos különböző nyelvet beszélők számára is könnyen használható. Ez azt jelenti, hogy QR-kódjait az Ön által preferált nyelven hozhatja létre és szabhatja testre, anélkül, hogy a nyelvi korlátok vagy a fordítások miatt kellene aggódnia.

Egyszerűen használható szerkesztőfelület

Ezekkel a nagyszerű funkciókkal és képességekkel ez az egyedi QR-kód tervező szoftver tökéletes eszköz mindazok számára, akik egyedi és testreszabott QR-kódokat szeretnének létrehozni weboldaluk, közösségi médiaoldaluk vagy más marketinganyagok számára. Töltse le ezt a szoftvert és kezdjen el professzionális minőségű, egyedi QR-kódokat készíteni!

Visual QR Code Designer felhasználói felülete és funkciói

Visual QR Code Designer szoftver tulajdonságok

 • Egyedi QR-kódok létrehozása
 • Száznál több előre elkészített sablon
 • Különböző alakzatok, formák, színátmenetek
 • Több ezer színpaletta
 • RGB és CMYK színterek
 • Kötegelt módú feldolgozás támogatása
 • Bitmap és vektoros kimeneti formátumok
 • Többnyelvű, könnyen használható felhasználói felület
 • BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, EMF, EPS, PDF kimeneti formátumok
 • Többoldalas PDF kimenet
 • URL, szöveges, közösségi megosztás, e-mail, telefon/hívás, SMS, wifi, kriptovaluták, eseménytartalmak támogatása
 • Átlátszó háttér támogatás
 • Testreszabható hibajavítási szint és modulméret
 • Széles körű felhasználás: webmarketing, egyedi termékek, tervezés, közösségi média
 • Egyszeres és többes exportálási lehetőség
 • Kiegészítő zip archívum kimenet
 • Base64-kódolású kimenetek webes képformátumokhoz
 • Mentés és a projektek megnyitása későbbi használatra
 • Részletes dokumentációs útmutatók
 • Gyors és megbízható teljesítmény

Egyedi QR-kód tervező szoftver letöltése

Egyedi stílusú QR-kód tervező szoftver előre elkészített sablonokkal és kötegelt üzemmód támogatással. Bitmap kép és vektoros QR-kód kimeneti formátumok.

Visual QR Code Designer screenshot
Alkalmazás név:
Visual QR Code Designer
Rövid leírás:
Kreatív és egyedi tervezésű QR-kódok
Aktuális verzió:
2.01
Nyelv:
English, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Norwegian, Romanian, Russian, Spanish, Portuguese, Polish, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese
Megjelenési dátum:
May 11, 2023
Telepítő fájl méret:
14.05 MB
 • Windows 7, 8, 10, 11 Operating System (32 & 64-bit)
 • 2 GHz Modern Processors, Intel or AMD CPU
 • 4 GB System Memory
 • 25 MB Hard Disk
 • Active Internet Connection
 • Version 2.01 - (Released on May 11, 2023)
  • Initial release
  • Newest software functions
  • Language check fix
  • Inspirated by QR Code Generator

Válaszok a kérdésekre és útmutatók a Visual QR Code Designer alkalmazáshoz

A QR-kód, a Quick Response code rövidítése, egy kétdimenziós vonalkód, amelyet először 1994-ben a japán Denso Wave cég tervezett. Abban hasonlít a hagyományos vonalkódokhoz, hogy információkat tartalmaz egy termékről vagy szolgáltatásról, de a QR-kódok sokkal több adatot képesek tárolni, mint a hagyományos vonalkódok. A QR-kódokat okostelefonnal vagy egy erre a célra kifejlesztett QR-kódolvasóval lehet beolvasni, ami a vállalkozások és a magánszemélyek körében egyaránt népszerű eszközzé teszi őket. A QR-kódok számos információt tárolhatnak, többek között URL-címeket, elérhetőségi adatokat, e-mail címeket és akár kriptovaluta tranzakciós adatokat is. Gyakran használják őket reklámozásra, marketingre és az ügyfelek bevonására, valamint termékek és készletek nyomon követésére. A QR-kódok számos szoftvereszközzel és online szolgáltatással hozhatók létre, és színekkel és logókkal testre szabhatók, hogy illeszkedjenek a márka identitásához.

Hibajavító kód (ECC - Reed-Solomon kód):
A Reed-Solomon kódot az adatok helyreállítására alkalmazzák, ha a QR-kód egy része hiányzik vagy sérült a teljes kódmérethez tartozó terület.
A helyreállítási arány 4 különböző hibajavítási (ECC) szinten változik:
 • L (Alacsony) - 7%
 • M (Közepes) - 15%
 • Q (Minőségi) - 25%
 • H (Legmagasab) - 30%
 • A (Automatikus, alapért.)
A Q és H hibajavítási szintek leginkább ipari és gyártó vállalatok számára ajánlottak.

A QR-kód legkisebb elemét (fekete vagy fehér, négyzetes terület - kontrasztosabb, eltérő színekkel) modulnak nevezzük.
A QR-kód fekete és fehér modulok, pozícióérzékelési minták, időzítési minták, formátuminformáció, amely hibajavítási szintet (ECC-szint) és maszkszámokat, adatterületet és hibajavító kódot (Reed-Solomon-kód) tartalmaz, kombinációjából áll.
 • Legkisebb szimbólum méret - 21 × 21 modul
 • Legnagyobb szimbólum méret - 177 × 177 modul

A QR-kódok két típusra oszthatók: statikus és dinamikus. A fő különbség közöttük az, hogy a statikus QR-kódok rögzítettek és nem szerkeszthetők, miután létrehozták őket, míg a dinamikus QR-kódok hivatkozott tartalma a nyomtatás után is módosítható és frissíthető. Ez azért lehetséges, mert a dinamikus QR-kódok az adatokat egy távoli szerveren tárolják, és maga a QR-kód csak egy linket tartalmaz az adatokra. Ez számos lehetőséget biztosít, például a link céljának megváltoztatását, a tárolt információk frissítését és a QR-kód használatának nyomon követését. Másrészt a statikus QR-kódok hasznosak egyszerű és állandó információk, például URL-címek, elérhetőségek vagy névjegykártyák esetében, ahol nincs szükség változtatásra.

Az RGB és a CMYK két színmód, amelyeket a digitális és a nyomtatott médiában használnak. RGB a Red, Green, Blue (vörös, zöld, kék) rövidítése, és a digitális kijelzők, például számítógépek, televíziók és mobileszközök esetében használatos. Ezek az eszközök fényt bocsátanak ki a színek előállításához és az RGB-értékek határozzák meg, hogy az egyes színekből mennyi szükséges a kívánt szín létrehozásához. Másrészt a CMYK a cián, magenta, sárga és key (vagy fekete) szavak rövidítése. Ezt olyan nyomtatott anyagokhoz használják, mint a brosúrák, szórólapok és plakátok. A CMYK-nyomtatás négy tintaszín rétegzését jelenti, hogy különböző árnyalatok és tónusok jöjjenek létre. Az RGB és a CMYK közötti fő különbség a színtartomány. Az RGB szélesebb színskálával rendelkezik, mint a CMYK, ami azt jelenti, hogy egyes RGB színeket a CMYK használatával nem lehet pontosan reprodukálni nyomtatásban. Fontos megérteni az RGB és a CMYK közötti különbséget, hogy a megfelelő színeket pontosan alkalmazzuk a nyomtatásban.

A bittérképes és a vektoros képek a digitális grafika két különböző típusa. A bitmap képek apró pixelekből állnak, amelyek mindegyike saját színértékkel rendelkezik, és gyakran fényképekhez vagy sok színárnyalatú, összetett képekhez használják. A bittérképes képek egyedi képpontok rácshálójából állnak, és a kép minősége a rácsháló felbontásától függ.
A vektoros képek matematikai egyenletekkel jönnek létre és minőségromlás nélkül átméretezhetők. Ezeket általában logókhoz, ikonokhoz és illusztrációkhoz használják. Míg a bittérképes képekkel jobb minőségű részleteket lehet előállítani a fényképeken, a vektoros képek nagyobb rugalmasságot és méretezhetőséget biztosítanak tervezési célokra. Amikor kiválasztjuk, hogy melyik képtípust használjuk, fontos figyelembe venni a tervezett felhasználást és a kívánt részletességet. A vektoros képek jobban megfelelnek egyszerű grafikákhoz és logókhoz. Végső soron a bitmap és a vektoros képek közötti választás a tervezett felhasználástól és a végtermékben elvárt részletességtől függ.

A Base64 kódolás egy olyan technika, amelyet bináris adatok szöveges formátumban történő ábrázolására használnak, amelyek könnyen továbbíthatók hálózatokon keresztül, vagy tárolhatók olyan adatbázisokban, amelyek csak szöveget fogadnak el. Úgy működik, hogy a bináris adatokat ASCII karakterek sorozatává alakítja át, amelyek mindegyike az eredeti bináris adatok 6 bitjét képviseli. Ez egy olyan kódolt karakterláncot eredményez, amely nagyjából 33%-kal hosszabb, mint az eredeti adat. Általában az interneten keresztül történő adattovábbításra és tárolásra használják. A Base64 kódolás úgy működik, hogy a bináris adatokat egy 64 karakterből álló, betűket, számokat és szimbólumokat tartalmazó karakterkészletté alakítja át. A kódolt adat nagyobb, mint az eredeti adat, de szöveges formátumban könnyen továbbítható. A Base64-et gyakran használják képek, hangfájlok és más típusú adatok kódolására a HTML-ben, CSS-ben és JavaScriptben való felhasználáshoz. E-mail mellékletekben és más típusú fájlátvitelben is alkalmazzák.

A Visual QR Code Designerben a kötegelt feldolgozási mód lehetővé teszi, hogy több száz vagy több ezer adatsort egy lépésben dolgozzon fel, így rengeteg időt takaríthat meg. A kötegelt módú QR-kódok generálásakor a szoftver a megadott szövegbevitelt soronként és egyenként a QR-kód sablon grafikai és technikai beállításainak megfelelően alakítja át a kívánt egységes kinézetűvé és formátumúvá.

Miután a kiválasztott vagy testreszabott QR-kód sablon tervezése befejeződött, válassza a "Tartalom" menüpontot, és kattintson a "Kötegelt adatok" gombra a szövegdoboz tartalmának igény szerinti módosításához. Szövegalapú fájlokat is betölthet a szerkesztőmezőbe, és a betöltött adatsorokat tetszés szerint módosíthatja. A kötegelt módú feldolgozás során minden szöveges adatsor egy külön QR-kódnak fog megfelelni. Az alkalmazás a kódgenerálás során a sor elején és végén lévő szóközöket eltávolítja, az üres sorokat pedig figyelmen kívül hagyja.

A kötegelt adatok megfelelő előkészítése után az "Exportálás" gombra kattintva beállíthatja a kötegelt feldolgozási folyamat kimeneti fájljainak paramétereit. A fájlnevet számláló és adattartalom szerint is használhatja, fájlnév előtaggal és utótaggal. Válassza ki a kívánt kimeneti QR-kód fájlformátumát - egynél több kimeneti formátum is megadható - és ha szükséges, a zip tömörített opció kiválasztásával az összes generált fájlt automatikusan elhelyezheti egy opcionális tömörített fájlban.
Használja a Base64 kapcsoló opciót ha a támogatott, webes támogatású képeket (GIF, JPEG, PNG, SVG) Base64 kódolással kell kódolnia, majd kattintson a "QR-kód exportálása" gombra.

A Visual QR Code Designer szoftver lehetővé teszi vektoros formátumú PDF kimenetek létrehozását, amelyek több oldalt tartalmazhatnak egyetlen PDF fájlban.
Kövesse a fenti bekezdésben található utasításokat a kötegelt módú exportálás funkció használatához, majd válassza ki a PDF fájlformátumot kimenetként és az opcionális "Többoldalas PDF" opciót az "Exportálás" panelen.
Ha a bemeneti adatok legalább két érvényes és értelmezhető (nem üres) sort tartalmaznak, a szoftver egy lépésben többoldalas PDF formátumot készít a kötegelt adatsorokból, amely beállításként RGB vagy CMYK színteret használhat. Az eredményül kapott PDF-dokumentum oldalanként, soronként tartalmazza a bemeneti adatokat, mindezt kötegelt módban.
A többoldalas PDF dokumentumokat könnyen kezelheti a megfelelő olvasó és feldolgozó szoftverekkel, például az Adobe InDesign, Illustrator stb. segítségével.

A szoftver néhány fájlformátum esetében támogatja a gradienseket. A gradiens színek olyan színhatásra utalnak, ahol két vagy több szín fokozatosan áttűnik egymásba, gradiens vagy keverési hatást keltve. A hatás két vagy több szín keverésével érhető el szoftveralkalmazások vagy grafikai tervezőeszközök segítségével. A gradiens színek szövegre, alakzatokra, hátterekre és más tervezési elemekre alkalmazhatók, hogy vizuálisan kellemes hatást érjenek el.
Általában a gradiensek arra is használhatók, hogy a mélység vagy a mozgás érzetét keltsék a tervekben, a gradiens irányától függően. Különböző típusú gradiens effektusok léteznek, például lineáris, radiális és szögletes gradiensek, amelyek mindegyike egyedi hatást gyakorol a megjelenésre.
A Visual QR Code Designer kétféle gradiens hatást használ - lineáris és radiális gradiens színhatásokat. A támogatott képformátumok a gradiensekkel a következők: BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG az RGB színtérben.

A szoftver folyamatos működéséhez nincs szükség internetkapcsolatra, azt csak a regisztráció ellenőrzéséhez használja. A feldolgozott adatok, beállítások, sablonok csak a gazdaszámítógépen kerülnek tárolásra, így ezek teljes biztonságban, a felhasználó teljes ellenőrzése alatt vannak.

A korábban megvásárolt szoftverlicencét az alábbi linkre kattintva, a legmagasabb szintű "Professzionális licencre" frissítheti. Minden más esetben új szoftverlicencet kell vásárolnia.
A licencek előnyeiről bővebb információért látogasson el a fenti vásárlási oldalra.

Fontos, hogy a következő fizetési link csak a meglévő, érvényes szoftverlicencek esetén érhető el!

Hogyan ellenőrizhetem a meglévő szoftverlicencem típusát?
A szoftver "Műveletek" menüjében válassza a "Súgó" menüpontot, majd kattintson az "Az alkalmazásról" menüpontra. Az ablakban ekkor megjelenik a meglévő szoftverlicenc típusa.

Szoftverlicenc magasabb szintű licencre történő frissítése:

 • Kattintson ide a Visual QR Code Designer meglévő licencének frissítéséhez és megvásárlásához

Lenyűgöző QR-kódok létrehozása a Visual QR Code Designerrel

A Visual QR Code Designer egy nagyszerű megoldás olyan egyedileg megtervezett QR-kódok létrehozására, amelyek segítenek ezen céljainak elérésében. A kimeneti fájlformátumok széles skálájának támogatásával, beleértve a BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, EMF, EPS és PDF formátumokat, ez a kezében tartott kreatív eszköz rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy QR-kódjait a tervei minden aspektusába beépíthesse. Ráadásul a sablonok, a színátmenetek és a számos forma használatának lehetőségével olyan figyelemfelkeltő QR-kódokat hozhat létre, amelyek megragadják a közönség figyelmét és javítják munkája általános esztétikáját.

A Visual QR Code Designer egy felhasználóbarát szoftveralkalmazás, amely kezdők és szakértők számára egyaránt tökéletes és lehetővé teszi, hogy néhány kattintással kiváló minőségű statikus QR-kódokat hozzon létre, akár marketingkampányokhoz, termékcímkézéshez, termékgyártáshoz, tervezéshez vagy bármilyen más célra kell egyedileg tervezett QR-kódokat létrehoznia.

Egyedi tervezésű QR-kód létrehozása kötegelt feldolgozás támogatással

Ez a Windows alkalmazás lehetővé teszi a hatékony kötegelt feldolgozást az egyedileg tervezett QR-kódjaink létrehozásához és exportálásához. A felhasználók könnyedén exportálhatnak több száz vagy több ezer adatsorozatot a tervezett sablonból és a kimeneti QR-kódból a kötegelt adatmód opció segítségével. A szoftver opcionális többoldalas PDF vektoros formátumú kimenetet is kínál RGB vagy akár CMYK színtér beállításokkal a kényelmes adatfeldolgozási és exportálási feladatokhoz.

Kreatív tervezői munkafolyamat professzionális felhasználóknak

Ideális grafikusok, kreatívok, fotósok, mérnökök, webfejlesztők számára, akik QR-kódokat szeretnének hozzáadni a terveikhez a minőség és a kreativitás feláldozása nélkül. A több kimeneti fájlformátum - bittérkép és vektoros formátum - támogatásával könnyedén integrálhatja QR-kódjait a tervei közé, akár weboldalt, közösségi média grafikát vagy nyomtatott anyagokat készít.

Hasonlóképpen a webdesignerek, kreatívok is profitálhatnak ebből a szoftverből, ha QR-kódokat építenek be a terveikbe és weboldalaikba. Akár termékinformációk, elérhetőségek vagy más céllal kell QR-kódokat létrehoznia, így ez egy nagyon jó megoldás kiváló minőségű statikus QR-kódok létrehozására, amelyek növelik a weboldalának funkcionalitását és felhasználói élményét. A Visual QR Code Designer támogatja a Base64 kódolást webes képekből, mint például GIF, PNG, JPEG vagy SVG.

Végezetül, ha aggódik az adatbiztonság miatt, ez a szoftver gondoskodik arról is, hogy az iparági szabványoknak megfelelő titkosítási és biztonsági protokollokat használjon annak érdekében, hogy QR-kódjai és adatai az ön felügyelete alatt és teljes biztonságban maradjanak számítógépén.

Kapcsolódó szoftver - Easy QR Code Generator

Az Easy QR Code Generator ingyenes szoftver nagyszerű lehetőséget kínál a szoftver funkcióinak felfedezésére anélkül, hogy elkötelezné magát egy fizetős szoftververzió mellett. A képességeivel lehetséges klasszikus QR-kódok létrehozása néhány technikai beállítással.
A felhasználó könnyedén előállíthat QR-kódokat, valamint kihasználhatja a szoftver felhasználóbarát felületét és a megjelenés, a QR-kód mérete, a hibajavítás szintjét az igényeknek megfelelően.